Keresés

A keresett kifejezés

Bejelentkezés

E-mail cím:
Jelszó:
Belépés Facebook profillal:
Regisztráció>> Elfelejtett jelszó>>

Bevásárlókosár

A bevásárlókosara üres

Kapcsolat

Tel: 06 70 360 5378
E-mail: info@hibazniebmeridolog.hu

Facebook oldalunk

Szállítási és fizetési információk

Szállítási információk

A megrendelt termékhez kétféleképpen tud hozzájutni:

  • Személyesen átveheti a SZOBA Galéria és Kávézóban (7621, Pécs, Boltív köz 2.) nyitvatartási időben (keddtől szombatig délután 4 órától), illetve
  • postai úton történő kiszállítással

A szállítás a Magyar Posta rendszerén keresztül történik. A postaköltséget a weboldalon feltüntetett ár NEM tartalmazza. A postaköltség egységesen 800 HUF az ország határain belül. Külföldre történő szállítás is megoldható, ez esetben a postaköltség és szállítási határidő a távolság függvényében változik. Szállítási határidő: 10 nap.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a szállítás ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

A termék feladását követő esetleges problémákért (elkallódik a csomag, rossz címre szállítja a postás/futár, eltűnik a postaládából) nem vállalunk felelősséget.

Fizetés módja

Előrefizetés banki átutalással: a megrendelt terméket a megrendelő előre fizeti. A küldeményt csak az ellenérték megérkezésének regisztrálása után postázzuk.

Bankszámlaszámunk: Sándor Ildikó e.v., Szigetvári Takarékszövetkezet, 50800111-15206628

Személyes átvétel esetén a termék ára természetesen átvételkor fizetendő.

Megosztom:

Megosztás Twitteren
http://webatta.hu